

Få smaken av surdeig med vanlig gjær!
Hevekraft™ gjør gjærdeigen din saftigere, høyere og mer smakfull – uten starter og uten styr.
Du trenger ikke være surdeigsbaker for å lage brød med dyp smak, god skorpe og luftig krumme.
Hevekraft™ er en norskutviklet gjærbooster laget med ekte, 400 år gammel tørket surdeigsstarter og nøye utvalgte støtteingredienser.
Den røres rett inn i deigen sammen med vanlig gjær – og gir effekt allerede fra første bakst.
Bak som du pleier, med samme gjærmengde – Hevekraft™ gjør bare resultatet luftigere, saftigere og mer smakfullt. Eksakt samme oppskrift – forskjellen er Hevekraft™!
Drøy i bruk - kun 1-2 teskjeer til 500g mel.
Få Hevekraft™ hjem i posten – kun 129 kr, frakt inkludert
(lanseringspris - begrenset opplag)
60 g Hevekraft™ rekker til ca. 8–15 brød, avhengig av hvor mye du bruker.
Sendes fra Frogner i Oslo – personlig pakket og klar til bruk
Trygg betaling med Vipps, Visa eller Mastercard – sendes samme dag.
Hevekraft™ gir deg bakst som du blir stolt av å servere.

Dyp, nøtteaktig smak
Hvert brød får en rund, nøtteaktig smak med subtil syrlighet og lang ettersmak. Dette er resultatet av ekte surdeigsstarter, ristet rugmalt og en formulering utviklet over tid – inspirert av både San Francisco og tyske håndverkstradisjoner.
Raskt og enkelt
Du trenger ikke starter, fordeig eller ekstra tid. Hevekraft™ røres rett inn i deigen sammen med gjær – og gir resultat på første baskt. Perfekt for travle hjem, hobbybakere og pizzakvelder. Resultatet? Gylden skorpe og saftig krumme.
Tåler alle typer mel
Hevekraft™ er formulert for å fungere like godt med siktet hvetemel som med grovbakst; fullkorn, emmer og rug. Den styrker glutennettverket, holder på fukt og gir bedre resultat – uansett hva du baker med.
Ekte og ærlig
Hevekraft™ inneholder kun naturlige ingredienser – ingen gjær, ingen tilsetningsstoffer, ingen triks. Bare ekte, tørket surdeig fra en 400 år gammel starter og nøye utvalgte støttekomponenter. Laget i små batcher, på Frogner i Oslo.